Дитячий єпархіальний табір «Камо грядеши» – стартував!

«Камо грядеши?» – саме під такою назвою-гаслом вже не перший рік проводиться єпархіальний дитячий табір з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського. Як то кажуть, місце зустрічі змінити не можна, тож сьогодні, 15 липня, в храмі с. Турички, Перечинського району відбулася зустріч дітей з Архіпастирем нашої Церкви і відкриття табору. Владика Феодор звершив урочистий молебень і благословив усіх присутніх на добру справу.

Попри захмарене небо – сяяли дитячі усміхнені обличчя. Разом з дітьми радів і сам Владика, бо ж так приємно поряд з ними відчувати і себе дитиною. Керуючий Мукачівської Єпархії висловив сподівання, що ці діти в майбутньому стануть справжніми істинними православними християнами, а в цьому таборі за ці 10 днів вони почують святі слова Євангелія, а головне – пізнають нових вірних друзів – угодників Божих, святих Православної Церкви. «Сама назва табору говорить за себе – ми прагнемо указати істинну путь дітям, дорогу до Храму, до Бога». – наголосив Владика.

Дитячий табір «Камо грядеши» є унікальним по своїй природі і слава про нього шириться за межі Мукачівської єпархії. Цьогоріч серед відпочиваючих – діти з Києва, Івано-Франківської області і навіть з далекої Якутської області. Юний росіянин, Михайло, до прикладу, відпочиває в таборі вперше, однак йому настільки сподобалася зустріч з Владикою, що він вже впевнений: тут буде дууууже цікаво. А дівчата, що вже не перший рік відпочивають у цьому таборі підтвердили: програма насичена, цікава, а головне – корисна.