Колишній Священик УАПЦ Із Закарпаття Повернувся

Колишній Священик УАПЦ Із Закарпаття Повернувся

Про рішення Святого і Великого Собору Православної Церкви, який відбувся в червні 2016 року на о. Крит та їх підтримку.

У єпархія українців католиків в Австралії, Новій Зеландії і Океанії, св. Покрови Буенос-Айреса в Аргентині, Куритибська св.Івана Хрестителя в Бразилії, Гайдудорська в Угорщині, Пряшівська в Словаччині, Криживецький єпископат у Хорватії, вікаріат єпархії Бая Маре в Румунії, прокураторія в Італії, Перемисько-Варшавська митрополія в Польщі і підпорядкована їй Вроцлавсько-Гданська єпархія.

Закон передбачає, що із залученням представників релігійних організацій будуть прийняті нові нормативно-правові акти та внесені зміни до чинних з метою правового та інституційного забезпечення зазначених новацій. Такі зміни можна дійсно вважати проривом у сфері законодавчого врегулювання розвитку богословської освіти та науки в Україні, функціонування духовних навчальних закладів та державного визнання дипломів їх випускників.

Колишній Священик УАПЦ Із Закарпаття Повернувся

Православ’я На Галичині ХХ Ст.

Христианство пришло в Закарпатье после 863 года, после проповеди святых равноапостольных Кирилла и Мефодия (в Моравии) Ученики святых равноапостольных были изгнаны из Моравии и некотоыре нашли приют в Закарпатье, считаясь основателями христианства в этом крае.

Звісно, патріарх Кирило – лицемір, і він не буде це так відкрито сам робити. Але починаючи від столиці і до села діють представники, так би мовити, спецслужб із Росії. Це більшою мірою етнічні росіяни, але є також і українці-зрадники. І от таким людям приходила інструкція: «Тебе платят – вот пойди к такому человеку и скажи ему, что ему будет…». Траплялися випадки, коли хтось потрапляв раптом в автомобільну аварію або щось подібне відбувалося. І тоді лунав ще й інший меседж: «Вот смотри, что случилось – и с тобой такое будет». Це масово було. Конкретно називати прізвища я не можу. Бо як назву, людина, звісно, то буде оскаржувати. Це ж треба доводити документами.

Залишити відповідь